Odobren trogodišnji program „I ja mogu doprinijeti zajednici“

LOGO-MDOMSP

Udruzi „MOGU“ odobren je  trogodišnji program pod nazivom „I ja mogu doprinijeti zajednici“ od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u sklopu natječaja Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju organizacije civilnog društva za razdoblje od 2017. do 2020. godine.

Ovaj program usmjeren na djelotvorniju provedbu izvaninstitucionalnih mjera za maloljetne počinitelje kaznenih djela u lokalnoj zajednici provodi se u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Osijek, Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir, Centrom za socijalnu skrb Našice te Gradom Osijekom. Razdoblje trajanja programa je 36 mjeseci, od 1. lipnja 2017. do 31. svibnja 2020. godine.

Korisnici programa „Biti na pravom putu“ maloljetni su počinitelji kaznenih djela s područja Osječko-baranjske županije kojima se od strane Centra za socijalnu skrb Osijek, Centra za socijalnu skrb Beli Manastir i Centra za socijalnu skrb Našice dodjeljuje izvršavanje posebne obveze humanitarnog rada u Udruzi „MOGU“.

ZAHVALJUJEMO SVIM DONATORIMA I SPONZORIMA